Tesettür Ve Blog

Vizon Rengi Hangi Renkle Kombinlenir?

Vizon Rengi Hangi Renkle Kombinlenir?

Son yılların gerek ev dekorasyonunda gerekse giyim alanında yükselen renklerinden olan vizon rengi, nötr renkler arasında olduğu için her çeşit kombinin kurtarıcı parçası oluyor. Özelikle renkli giyinmeyi ve evini renkli dekore etmeyi sevenlerin vazgeçemeyeceği bu kurtarıcı vizon rengi için bugün sizlere vizon rengi hangi renkle kombinlenir veya vizom rengi ile uyumlu kıyafetler yazımızı oluşturmaya karar verdik.

Vizon Renk Kombinleri

Vizon renk, rengin tonunu vahşi hayvandan alır ve çok çeşitli alanlarda kullanılır. Vizon renk kombinleri ise yine bu kurtarıcı rengin yumuşak geçişi ile daha kolay olur. Örneğin renkli bir kombin oluşturduysanız vizon renkli bir ayakkabı ile veya eşarp ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Özelikle dış giyim ve aksesuarda tercih edilen vizon rengini kombinize dahil ederek şıklığınızı bir adım daha ileriye götürebilirsiniz. Örneğin tesettür giyim de dikkat çekmemek adına bu rengin koyu tonlarında bir pardesü seçimi yapabilirsiniz.

Sadece dış giyim de değil elbette gerek abiye, gerek günlük kıyafetlerde de kullanılan vizon rengi kombinleri soluk tonda olması nedeni ile çok şık bir görüntü sergilenmesini sağlıyor. Sizlerde bu soluk rengin uygun renkler ile kombinlenmesi ile çok şık vizon rengi kombinleri oluşturabilirsiniz.Pembe ceket vizon rengi etek vizon rengi ayakkabı ve çanta modeli

Vizon Rengi Hangi Renk İle Kombinlenir?

Vizon rengi hangi renkler ile giyilir diye düşünüyorsanız bu konuda yapmanız gereken sadece giymemeniz renkleri ayırmaktır. Yani, vizon rengi nötr renkler grubunda yer aldığı için kahverengi, gri, bej gibi diğer nötr renklerin yanında kombinlenmesi hoş olmayacaktır. Hatta bu şekilde bir kombin kararsız ve sıkıcı bir örnek oluşturmanıza neden olabilir. Eğer illaki bu renkler ile kombin oluşturmak istiyorsanız mutlaka bir canlı rengi de kombinize dahil edin ki çok yalın kombin olmasın.Vizon rengi uzun elbise modeli siyah sal

Başlıkta da gördüğünüz gibi ” Vizon rengi hangi renkle kombinlenir?” için size önereceğimiz renkler bol miktarda bulunuyor. Nasıl ki siyah hemen hemen bütün renklere uyum sağlıyor, vizon rengi de aynı görevi görerek bütün renklerin hiç olmazsa bir tonuna yakışıyor.

Yeşil, mavi, altın rengi, kırmızı, hardal sarısı, gül kurusu, mor, gibi açık ve canlı renklerle başarılı bir şekilde kombin oluşturabilirsiniz. Kısacası nötr renklerdeki bazı renkler hariç tüm renkler ile muhteşem vizon rengi kombinleri oluşturabilirsiniz.Vizon rengi desenli etek pudra rengi sal pudra rengi bluz Fakat bu rengin de açık vizon ve kapalı vizon rengi olduğu için renklerin birbirine uyumlu tonu yakalanması gerekiyor. Örneğin lacivert ile açık vizon rengi muhteşem bir uyum oluştururken. Kapalı vizon rengi ile lacivert aynı etkiyi oluşturmuyor.

Gardrobunuzda mutlaka olması gereken renklerden olan ve vizon rengi ile uyumlu kıyafetler; tesettür giyim de de yukarıda da dediğimiz gibi dikkat çekmemek adına sıklıkla kullanılıyor. Toprak tonlarının en harika renklerinden olan vizon rengini dilerseniz eşarp veya şal da da kullanabilirsiniz. Kapalı vizon renginde bir şal altına gireceğiniz lacivert bir pardesü sizi hem sade ama şık bir görünüme kavuşturacaktır.

Vizon Rengi Kombinleri Resim Galerisi

Yorumlar
  1. meryem dedi ki:

    en usttekı turkuaz kombındekı kahverengı bluz hangı marka nereden alabılırım yardımcı olurmusunuz

  2. Seyma dedi ki:

    Merhaba Meryem Hanım bu ürünler yabancı sitelerden alınmıştır. Fakat modanisada yanılmıyorsam benzerini görmüştüm.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.