Tesettür Ve Blog

Siyah Ferace Kombinleri

Siyah Ferace Kombinleri

Tesettür giyimde ferace; rahatlığı ve vücut hatlarını belli etmemesi nedeni ile cok tercih ediliyor. Feraceler de tıpkı diğer kıyafetler gibi her sezona göre özel olarak tasarlandığı için yeniliklerini sürdürüyor. Son dönemlerde taş işlemeli detayları ile dikkat çeken feraceler; yarasa kol veya farklı bir özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Ferace Ne Renk Olması Gerekir?

Ferace dediğimiz zaman direkt olarak aklımıza siyah gelir. Siyah feraceler her türlü ayakkabı ve başörtüsü ile uyumlu olduğu için çok tercih ediliyor. Tesettür giyim tasarımcıları bu siyah ferace çizgisini daha geniş tutarak çok renk yelpazesi olan ferace üretimine geçmeye vesile oldular.

Kırmızı, kahverengi, mor veya yeşil ne renk isterseniz kolaylıkla ferace modeli bulabilirsiniz fakat bu renkler dış giyimde pek hoş karşılanmadığı için siyah bir ferace daha uygun olacaktır. Siyahın asıl rengi feracenin kapatıcı özelliği ile birleşince muhteşem bir kombin türü oluyor.

Feracelerde Kombin Nasıl Olur?

Ferace kombini dediğimizde sadece uyumlu ayakkabı ve başörtüsü aklınıza gelebilir. Fakat ferace kombini tam olarak bu değildir. Ferace kombini yaparken herşeyin uyum da olması sizin daha rahat olmanızı sağlar. Gerek bluz eşarp uyumu gerekse Etek ayakkabı uyumu ferace kombini etkileyecektir.

Siyah renkli feraceler daha kolay kombin edildiği için çoğu bayanın favori rengidir. Aynı zamanda, daha zayıf da gösterdiği için yine çok fazla talep görmektedir. Siyah renkli ferace kombininde baştan aşağıya siyaha bürünmenize gerek yok. Bunun yerine siyaha uyumlu renkleri bir arada tutabilirsiniz.

Ferace seçimi yaparken vücudunuzu tanıyarak bu seçimi yaparsanız daha kolay şekilde ve daha zayıf görebilirsiniz. Örneğin basen bölgemiz kilolu ise belden genişleyen modelleri tercih etmeniz gerekiyor. Aynı şekilde üst kısımda kilo sorunu olan bayanlar üst bölgenin sade ve işleme özelliği olmayan modelleri tercih etmesi gerekir. Mevlana model feraceler basen bölgesinde kilo sorunu olan bayanlar için en ideal tercih olacaktır. Yarasa kol ferace modelleri de üst bölgesinde kilo sorunu olan bayanlar için ideal seçim olacaktır.

Son Dönemin Ferace Modelleri

Son dönemlerde ferace modellerine baktığımızda feracelerin işlemeleri olduğunu ve bu işlemlerin daha çok üst kısımda olduğunu görüyoruz. Özellikle yarasa kol model feracelerde, ince işlemeler ile feracenin albenisini yükseltiliyor. Feracelerin üst kısmında olan ince işçilik etek kısmına gelindiğinde kendini sade bir havaya bırakıyor. Sadece yarasa kol değil tabiki bir çok ferace modelinde bu durum aynıdır.

Belden kemerli veya önden şık düğmeli olan ferace modellerinde ise kemerlere ve düğmelere daha güzel estetik görünüm kazandırılarak sade olan feraceye hareketlilik katılmıştır. Özellikle yaka bölgesinde kullanılan şık detaylar her zaman bayanlar tarafından çok tercih edilmiş model seçenekleridir. Tabi bu durum spor bir ferace ile özel olan feraceler arasında ayrılarak yapılmaktadır.

Ferace Modelleri Resim Galeri

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.