Tesettür Ve Blog

Pileli Tesettür Giyim Elbise Modelleri

Pileli Tesettür Giyim Elbise Modelleri

Yılın modasını belirleyen faktörler arasında yeni renklerin farklı kullanımı veya sokak modasının farklı tasarımlar ile buluşturularak oluşturulmasından genellikle oluşur. Fakat bazen modacılar bu şekilde tasarım yapmazlarda geriye dönük 60, 70’li yılların modasını günümüz modasına uyarlayarak tasarım yaparlar. Bu moda akımı genellikle bazı kıyafetler üzerinde olur. Bu kıyafetler belli zaman diliminde kendini değiştirerek yeniden gündeme gelir. Örneğin pileli etek veya elbise modası neredeyse 2 senede bir kendini yenileyen moda trendleri arasında yer alır. Her sezon rahatlık ile kombinlenebilen pileli parçalar bu sezonda yine trendler arasında yer alıyor.

Tesettür giyimde pileli elbiseler önemli bir konuma sahiptir. Çünkü tesettür giyime uygun tarzda bol ve şık tarzda tasarlanan pileli elbiselerin kombini ekstra bir parçanın birleşmesi ile oluşacaktır. Bu yüzden tesettürlü bayanlar bu tarzda bir elbiseyi tesettürlü hale getirmek için üst bir kıyafet ile elbiseyi buluşturuyor. Zarif ve aynı zamanda şık olmak isteyen tesettürlü bayanların tercihleri arasında yer alan pileli elbise modelleri bu sezonda haki, siyah, mint yeşili ve mürdüm renkleri ile vitrinleri süslüyor.

Robadan Pileli Elbiseler

Robadan pileli olan elbiseler salaş bir görünüm verdiği için çok tercih edilen kıyafetler arasında yer alır. Özelikle yazın sıcağında tercih edilen bu elbiseler eskinin izlerini de taşıyor. Robadan pileli olan elbiselerin kullanımı çok eskiye dayandığı için de ayrı bir titizlik ile kombinleniyor.

Robadan pileli elbiselerde genelde 4 veya 5 pile kullanılıyor olsada yinede bu sayı tam olarak net değildir. Pilenin sıklığı farklı olabilir fakat elbisenin şıklığı yine aynı güzellikte olacaktır. Her yaş grubundan bayanların tercih ettiği robadan pileli elbiselere nostaljik görüntü vermek için bel kısmında ince bir kemer kullanmak yeterli olacaktır. Robadan pileli elbiselerin kombini için seçilmiş elbisenin rengi çok önemlidir. Örneğin kırmızı veya siyah bir elbise tercih edilmiş ise kırmızıya siyah siyah elbiseyede kırmızı bir baş örtüsü uygun olacaktır.

Pileli Boydan Elbiseler

Pileli parçalar kilo sorunu olan bayanlara pek önerilmiyor olsa da bel kısmında cepleri olan ve boydan pileli olan elbiseler kilo sorunu olan bayanların kiloları kamufle edebiliyor.

Pileli elbiselerde kumaş türü olarak genelde kadife kullanıldığı için asil ve şık bir görüntünün oluşmasını sağlıyor. Ayrıca tül detaylı pileli elbiselerde yine şık bir görüntü için ideal bir seçenek oluyor. Bu sezonun trend renkleri arasında olan mürdüm rengi pileli bir elbisede çok şık duracaktır. Baş örtüsü rengi seçimi ise hardal rengi ve tonlarında olması sizi şık göstermeye yetecek bir ayrıntıdır.

Pileli elbiselerde Etek kısmında pilenin yoğunluğu yine göze çarpan detaylar arasında. örneğin akordiyon pileli elbiseleri daha uzun boylu bayanlar tercih ederken, kısa boylu bayanlar daha az pileli parçaları tercih ediyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.