Tesettür Ve Blog

Maskeli Gelinlik Modelleri Tesettür

Maskeli Gelinlik Modelleri Tesettür

Tüm genç kızların hayalleri arasında yer alan gelinlikler, her yıl olduğu gibi bu yılda yine her zaman olduğu en büyük ilgiyi görmeye devam ediyor. Yalnız bu yıl tasarlanan gelinlikler korona virüs nedeniyle maskeli gelinlik olmak zorunda. Yani herkesinde bildiği gibi salgın nedeniyle düzenlenen nikah merasimlerinde gelin, damat ve davetliler maske takmak zorundalar. Bu yüzden bugün siz değerli okuyucularımıza maskeli tesettür gelinlik modelleri ile ilgili yazı paylaşıyor olacağız.

Maskeli Tesettür Gelinlik Modelleri Nasıl Olur?

Gerek düz kesim gelinlikler gerekse kabarık gelinlikler veya diğer modeller tüm genç kızları kendilerine hayran bırakarak albenisi ile alıcısını büyülemeye devam ediyor. Salgın nedeniyle hastalığın bulaşma riskini %90 azaltan ve aynı zamanda düğün merasimin gerçekleşmesinede yardımcı olan maskeli gelinlik modellerini sizlerde tercih ederek hem çok şık hemde sevdiklerinizin salgına yakalanmasını engellemiş olacaksınız.

Salgın nedeniyle hayatımızın baş köşesine yerleşen maskelerin tasarımları o kadar güzel ve farklı ki hayran kalmamak elde değil. Maskeli gelinlik modellerini incelediğinizde sizlerde göreceksiniz ki gelinliğiniz ile maskenizde bütünlük içerisinde olacak.

Ayrıca maskenizi dilerseniz taşlı veya tül detaylı dilerseniz daha sade seçebileceğiniz gibi cok farklı modelleri de tercih edebilirsiniz. Çünkü
zerafetin ve şıklığın anlam bulduğu gelinlikler hem iddialı hem de gelinin düşüncelerini yansıttığı için maskeli gelinlik modelleride yine maskenin şıķlığı ile gelinliğe uyum sağlamış olacak.

Maskeli Gelinlikler Beraber Mi Yoksa Ayrımı Satılır?

Gelinlik almak mı yoksa diktirmek mi istiyorsunuz. Eğer almak istiyorsanız gelinliğe uygun maskeyide dükkanda gelinlikle beraber alabilirsiniz. Zaten hemen hemen her gelinlikçide artık çeşit çeşit maskeli gelinlik bulunuyor. Gelinlik satın almak değilde gelinlik diktirmek istiyorsanız o zaman gelinliğinizi dikicek olan kişiye hayalinizdeki maskeyi anlatarak gelinlik kumaşından size özel maske tasarlamasını isteyebilirsiniz.

Gelin Maske Fiyatları Ve Maskeler Nerede Satılır?

Gelin ve damat için maske satışları bir hayli popüler durumda. O yüzden ister internet üzerinden online şekilde sipariş verebilirsiniz isterseniz gelinlik malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz. Genelde gelinlikçilerde gelin ve damat maskeleri rahatlıkla bulunabilir. Instagram gibi sosyal medya üzerinde de yine farklı tasarımları ile göz kamaştıran maske bulmak mümkün. Güvendiğiniz hesaplardan rahatlıkla satın alabilirsiniz. Gelin maske fiyatlarıda kullanılan malzeme ve işciliğe göre değişkenlik gösternektedir. Ortalama fiyat aralığı ise genelde 40 ile 200 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Gelin Damat Maskeleri Nasıl Olmalıdır?

Bu konuda herhangi bir kısıtlama yoktur. İster cerrahi maske ile düğün merasimizi gerçekleştirebilirsiniz isterseniz özel olarak tasarlanmış maskeler ile. Eğer gelinlik, maske, duvak gibi ayrıntıların bütünlük içerisinde olmasını istiyorsanız o zaman maskeli gelinlik modellerinde mutlaka özel olaral tasarlanmış maskeyi tercih etmelisiniz.

Zaten tesettürlü gelinliklerde eşarp içinde ekstra kumaş kullanılacağı için o kumaştan artan parçalar ile yine maske tasarlanabilir. Damat maskesi içinde yine damatlığın renk tonunda olan süsü olmayan sade bir maske tercih edilebilir. Gelin damat maskesi almak istemiyorsanız sizlerde evinizde tasarlayabilirsiniz. Bu durum hem eğlenceli hemde unutulmaz anılarınızdan birisi olur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.