Tesettür Ve Blog

Düğünlük Uzun Etek Modelleri

Düğünlük Uzun Etek Modelleri

Bayanların vazgeçilmezi olan eteklerin kullanım alanı bir hayli fazla olduğu için; etekleri ister özel gün ve gecelerde isterseniz günlük olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zaten üretiminde her modelin 34 bedenden 54 bedenine kadar serisini piyasaya sundukları için istenilen modelin size uygun olanını bulmanız artık çok kolay oluyor. Bu yüzden bugün sizlere Düğün İçin Uzun Etek Modellerinden Bahsediyor Olacağız.

Düğünlerde Nasıl Etekler Tercih Edilir?

İnsanlar günlük hayatta tarzını yansıtan kombinlere başvursada tesettürlü bayanlar genelde düğünlerde uzun etek etek tercih etmektedirler. Çünkü düğün mekanı başlı başına estetik görünümün zirve yaptığı yerlerden biri olduğundan dolayı herkes o ortamda şık ve zarif görünmek ister. Sizlerde birbirinden farklı etek modelleri arasında tarzınızı yansıtan modeli bulmak için şimdiden harekete geçerek içinize sinen modelleri alabilirsiniz.

Günümüzde düğünlük uzun etek modelleri arasında en dikkat çeken model genelde dantelli modeller oluyor. Fakat dantelli modellerin yanında düz modellerde farklı kesim ve tasarımları ile son derece şık görünmektedir. Farklı tasarım ile bütünleşen etekler düğünlerin vazgeçilmez modelleri olurken üst kısmınında hoş şekilde kombinlenmesi ile sizin şıklığınıza şıklık katacaktır.

Düğünlük Eteklerde Sade Modellerin Şıklığını Es Geçmeyin

Düğün dernek oldu diye illaki şatafatlı giyinmek gerekmiyor, bunun yerine sade etek modellerini uygun şekilde kombinleyerek zarif görüntüye sahip olabilirsiniz. Çünkü sade etek modellerinde üst bölümün kombinlenmesi daha kolay olduğundan dolayı istediğiniz kombinin oluşması sağlanacaktır. Ayrıca Angela eteklerde yine son yıllarda özel günlerde sıklıkla tercih edilen etek tiplerinden olduğu için düğünlük etek modeli olarak tercih edilebilir.

Mevlana tipi etekler veya kalem eteklerde yine düğünlük etek modelleri olarak tercih edilebilir. Özellikle vurgunun alt kısımda olması için mevlana tipi eteklerin daha koyu tonları seçilerek üst kısımda uygun renklerde ve modelde kombinlerek rahatlıkla kullanılabilir.

Kısa boylu hanımların daha uzun ve zarif görünmesini sağlayan düz eteklerin kullanılnasıda yine şıklıklarına şıklık katacaktır. O yüzden düğünlük etek modellerini tercih ederken öncelikle bedeninizi tanımalı ve alışveriş yapmalısınız. Nasıl ki basen bölgesinde kilosu olan bayanı tüllü kabarık etekler daha kilolu gösterecek ise; aynı bayan sade çan etek giydiğinde çok daha ince görünecektir.

Düğünlerde yine şifon etek modellerinin sıklıkla tercih edildiğini görüyoruz ve şifon etekler eski değerini geri almak için modern çizgiler ile buluşarak zerafetle tekrar karşımıza çıkıyor. Bu yüzden düğünlerde bu tarz etek tercih etmek istiyorsanız özellikle koyu tonlari tercih ederek tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.