Tesettür Ve Blog

2017 Sonbahar Tesettür Modası

2017 Sonbahar Tesettür Modası

Sonbaharın iyice oturduğu şu günlerde en çok merak edilen konulardan biri de 2017 tesettür modasında olan değişiklikler. 2017 sonbahar modasında hangi renkler hangi desenler hangi modeller kullanılacağı merak edilirken diğer yanda ise bu modellerin nasıl kombinlebeceği düşünülüyor.

Tesettür giyim modasının son yıllarda gelişmesiyle , muhafazakar kesim bayanların şıklık ve zariflik konusunda birbirleri ile yarışması kaçınılmaz oluyor. Çünkü eskiye göre daha fazla kombin seçeneği bulunan tesettür giyim her tarz giyim imkanını sağlıyor. Bu yüzden her sezonu merakla beklenen tesettür giyimin 2017 sonbahar moda trendleri de tam olarak netleşti.

2017 Sonbahar Tesettür Abiye Modelleri

2017 sonbahar mevsiminde abiyelerde olan en önemli değişim kadifenin kullanılması oluyor. Kadifenin bütün bir abiyede kullanılması kadar parça veya süslemeye de etkisi olduğu görülüyor. İnce detaylar ile işlenen abiyelerde ki kadife esintileri, en çok kadife severleri mutlu ediyor. Ayrıca bu sonbaharda moda olan bir diğer unsur ise abiyenin uç kısımlarındaki pırıltılar ve simler oluyor. Zaten bu sene çok moda olan simli ve parıltılı kıyafetler 2017 sonbahar modasında da etkisini sürdürüyor.

Abiye modellerin etek kısımları ise çan etek şeklinde veya kalem etek şeklinde olduğu ve renkler de ise her zaman olduğu gibi siyahın ön planda olduğu görülüyor. Siyah dışında kullanılan diğer renkler ise mürdüm, bordo, safir ve zümrüt oluyor.

2017 Sonbahar Tesettür Kombinleri

Bu senenin moda rengi koyu soğuk renkler olsa da kullanılan aksesuarların canlı renkler olduğu görülüyor. Siyahın asil rengi her zaman olduğu gibi bu sonbaharda yine moda. Fakat siyah veya diğer koyu renkli kıyafetler açık renk şal veya eşarp ile kombin edilmezse çok iç karartıcı bir görüntü oluşur.

Kendinden aksesuarlı olan tunikler her zaman çok tercih edilmiş ve kullanılmıştır. Çünkü bu tarz kıyafetler hem şık hemde hoş bir görüntü oluşumunu kendi içinde barındırdığı için ekstra bir aksesuara gerek kalmaz. Bu sene tesettürlü bayanların en çok sevdiği günlük kıyafetlerden olan tunikler hem kendinden kolyeli hemde kemerli. Kalın kemerli tunikler daha çok beğenildiği için tasarımcılar bu senenin modasını bu tarzda olan tunikler ile süslemişler . Renklerde ise koyu kahve, kırmızı, fuşya ve cam göbeği renkleri daha ön planda.

Ayrıca bu senenin kıyafet üzerinde moda olan kısmı ise tek parça kombinler yerine birden fazla parçanın bir arada kombinlenmiş olması dikkatleri çekiyor. Böylece parçalı kombinler ile tek kombin seçeneğinden çıkarak birden fazla kombin yapma imkanınız oluyor. Koyu renkli bir kıyafet tercih edildiğinde seçilecek olan canlı aksesuar ile bu durum kolaylıkla tersine çevrilebilir. Örneğin bu senenin yine moda renklerinden olan pudra rengi koyu bir kıyafet için kurtarıcı bir aksesuar olabilir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.