Tesettür Ve Blog

Tesettür Pileli Etek Kombini

Tesettür Pileli Etek Kombini

Tesettür modasında hızlı şekilde yükselişini sürdüren pileli etekler, sonbahar kış sezonun en trend parçaları arasında yer alıyor. Her dönem giyilebilen ve şıklık ile zerafeti bir arada sunan etekler, özellikle her sezon yenilenen modası ile de çok farklı kombin seçenekleri sunuyor. Çok çeşidi olan pileli etekler tesettür giyim ve kombin yapmanın vazgeçilmezleri arasında. Akordiyon, kalın ve desenli olarak bir çok çeşidi olan pileli etekler, şık davetlerin veya günlük giyimin kombinleri arasında yer alarak farklı kombin seçeneklerini sunuyor. Sizlerde tesettürde pileli etekler nasıl kombinlenir diye düşünüyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Çünkü yazınızda bu konu ile ilgili çok fazla bilgi bulacaksınız.

Pileli etek kombin fikirleri

Gömlek ve tişört ile kombin:

Tesettür pileli etek kombinlerinde en çok tercih edilen ve en çok yakışan kombin türü hiç şüphesiz gömlek ve pileli etekden yana oluyor. Eteğin içinde duran gömlek ve üzerine giyilen ceket şıklık için mükemmel bir seçim olacaktır. Ayrıca gömlek üzerine takılan uzun kolyelerde kolay bir şıklık sağlayacaktır. Bu kombinin üzerine etek veya gömlek renginde bir eşarp ve hafif topuklu ayakkabı sizi çok daha alımlı gösterecektir.

Triko etek ile kombin:

Triko pileli eteğin üzerine şık bir triko üst giydiğinizde hem bu senenin modasına uymuş olacaksınız hemde farklı bir şıklığa kapı aralamış olacaksınız. Çünkü bu senenin trendleri arasında akordiyon triko etekler yer alıyor. Eşarp için yine üzerinde bulunan renklerden olması gerekir. Bu şekilde yapmış olduğunuz kombini sinema veya bir davete giderken kullanabilirsiniz. Triko akordiyon pileli etek duruşu ve dokusu ile dikat çekeceği için fazla hareketli bir eşarp seçmeyiniz .

Denim ceket ve yelek ile pileli etek kombin:

Günlük spor bir şıklık için beyaz düz bir tişört üzerine ceket giyerek kombin yapabildiğiniz gibi kısa yeleklerde uzun etek içine girmiş bluzun üzerinde şık bir hava estirecektir.

Kilo sorunu olanlar için pileli etek:

Kilo sorunu olan tesettürlü bayanlar pileli etek seçerken eteğin kalın kumaştan olması istenmeyen kiloların gizlenmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca etek üzerine giyilen üstün rengininde etek tonlarında olması parça görünümlü olacağı için sizin daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır.

Zayıf olanlar için pileli etek:

Zayıf bayanların kurtarıcısı hiç şüphesiz pileli etekler oluyor. Çünkü bu etekler vücudu dolgun gösterek çok zayıflığı gizliyor. Etek üzerine istediğiniz tarzda bir kombin yapabilirsiniz. Ayrıca eteğin yüksek bel olması tüm dikkati bel bölgesine çektiği için kilolu ve zayıf olan bayanların istemedikleri görüntüyü gizleyecektir. Böylece kombin için ceket kullanımı daha kolay olacaktır.

Pileli etek ile ayakkabı seçimi

Giyilecek her türlü ayakkabı modeline yakışan pileli etek için seçim tamamen kombine göre belirlenmesi gerekir. Çünkü kombin altına giyilecek olan ayakkabı hemen kombinin türünü belirleyecektir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.