Tesettür Ve Blog

Tafta Şal Modelleri Ve Yapılışı

Tafta Şal Modelleri Ve Yapılışı

Her gün gelişen ve değişen tesettür giyim sektöründe şalların ayrıcalığı her zaman daha özel oluyor. Şallar eşarplar ile kıyaslandığında şalların daha çok bağlama şekli olduğundan ve kolay şekilde her kıyafete uyum sağladığından tercih edildiğini görüyoruz. İster sportif bir şıklık ister özel bir davet hiç farketmez şal bağlama şekli hepsine kolay şekilde uyum sağlıyor.

Son zamanların en çok kullanılan şal çeşitlerinden olan tafta şallar gösterişli ve bir o kadarda hoş duran modeller arasında yer alıyor. Şal bağlamanın her türlüsünün kolay şekilde uyum sağladığı tafta şal modelleri özelikle şık davetlerde ve abiye üstü olarak tercihi ediliyor. Fakat bu demek değildir ki sadece bu alanlarda tafta şallar kullanılır. Bu düşünce yanlış olur. Çünkü tafta şal modellerini günlük hayatta da çok fazla kullanan bayanlar var ve kombinine uyum sağladıktan sonra herhangi hir sorun olmaz.

Tafta Şal Nedir Ve Nasıl Bağlanır?

Tafta şal modelleri düz renklerden oluşan ve parlak olan modellere denir. Tafta şallar da aralarında bir çok farklı modeli bulunur dantelleri veya saçakları da olan tafta şallar veya uzun kısa şekilde olan modelleri de bulunmaktadır.

Tafta şal modelleri mat veya parlak özellikte olabilirler bu sizi yanıltmasın çünkü mat da olsalar özelliği gereği çok parlayacaktır. Tafta şalların aşırı kaygan veya kaygan olmayan özellikte olanları da vardır. Bu sizin seçmiş olduğunuz model ile alakalıdır. Eğer yeni kapandıysanız kaygan zeminli olmayan modelleri tercih etmelisiniz.

Tafta Şal Nasıl Bağlanır?

Tafta şal modelleri de diğer şal modelleri gibi bağlanabilir bunun farkı yoktur. Yani tafta şal demek sadece üzerinde bulunan rengin parlaklığı anlamına gelir. Bugün sizlere tafta şal bağlamanın farklı bir modelini anlatacağız resimler ile birlikte.

Tafta Şal Modeli Yapılış

İlk olarak eşarbınızı bone üzerine düzgün şekilde yerleştirin ve bir taraf kısa bir taraf uzun olacak şekilde ayarlayın. (Resimlere bakarsanız zaten düzgün şekilde nasıl olduğunu göreceksiniz.)

Sonra resimde gördüğünüz gibi kısa olan tarafı aynı hizadan topuzunuzun üzerine doğru düzgün kıvrımlar vererek iğneleyin.

Sıra geldi uzun kısma şimdi uzun olan tafta şalın ucundan tutun ve kısa olan şal ucunun olduğu yerden yine düzgün kıvrımlar vererek ve boyun kısmınızı kapatarak iğneleyin. (Resimlerde çok daha iyi anlatılmış resimlerden bakabilisiniz.)

Tafta şal modellerinin her türlü rengini ister internet üzerinden isterseniz mağazalardan bulabilirsiniz. Mat veya aldığınız parlak tafta şal sizi yanıltmasın çünkü tafta şalın özelliği parlak olduğu için mat renkte gayet güzel şekilde şal üzerinde görünecektir.

Resimler alımıdır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.