Tesettür Ve Blog

Şal Üzerine Taç Modelleri

Şal Üzerine Taç Modelleri

Gün geçdikçe yeni çıkan şal modelleri beraberinde farklı şekilde şal bağlama yöntemlerini de getiriyor. Özellikle son dönemde çıkan şal modelleri hem daha farklı hemde daha kolay şekilde farklı modellere uyum sağlıyor. Bugün sizlere farklı şal modelleri değilde her sade şal üzerine rahatlıkla takılabilen taçlar hakkında makale sunuyoruz.

Şal Üzerine Taç Nasıl Takılır?

Özel günlerde farklı model şal bağlamak istiyor ve bunu yapamıyorsanız üzülmeyin. Çünkü şal üzerine takacağız taçlar size farklı ve modern bir görünün kazandıracaktır. Ayrıca saatlerce uğraşmanıza gerek kalmadan kolay şekilde şekilde şalınızın üzerine takarak çıkabilirsiniz.

Şal üzerine taç bağlamak için ilk olarak normal şalınızı bağlayın ve şalın üzerine beğenerek almış olduğunuz tacı kolayca yerleştirin. Bazı taç modellerinde kolye gibi arkadan bağlama yerleri olsada bazıları kurdele gibi bağlanıyor. Siz hangisini beğeniyorsanız onu alın.

Şal Üzerine Taç Modelleri

Şal üzerine taç modelleri çok fazla seçeneğe sahip olduğu için farklı farklı alarak kullanabilirsiniz. Zaten ister çiçek şeklinde isterseniz incikli boncuklu şekillerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Örneğin arkadaşınızın kınası için aldığınız çiçekli tacı farklı bir zamanda da kullanabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz çiçekli arkadan kurdelesi olan şal üzerine taç modelini günlük olarak veya özel günlerde de tercih edebilirsiniz. Zaten bu modelin şıklığını görüyorsunuz çiçekler ile donatılmış harika bir taç. İstediğiniz renk şal üzerine rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Fakat bu tarz çiçekli taçları sadece desenli şal modelleri üzerinde kullanmayın. Özellikle çiçek desenli olan şallarınızı çiçekli taçlar ile birlikte kullanmayın. Çünkü çiçek veya daha karmaşık desenli şal modelleri taçlar ile birlikte renk karmaşası oluşturur ve model ile tam zıtlık içinde olur.

Saten veya krep formdaki şal üzerinden kayma ihtimali olabileceği için bu tarz kaygan şal modellerinde mutlaka ekstra bir iğneleme tekniği kullanarak tacı şal üzerine iyice sabitleyin.

Daha yumuşak olan pamuk veya son dönemlerin favori şallarından olan pileli şal üzerinde daha iyi sabit şekilde duracağı için eğer özel gün için değilse bu model şalınızı tercih edin. Böylece hem daha hızlı sonuç alırsınız hemde sürekli şalınızı düzeltme durumu da kalmazsınız.

Bu modelde olan şal üzerine taç modelinde ise; nişanlık için kullanıldığını görüyoruz. Yani abiye ile uyumlu olan renk hem taç ile hemde şal ile bütünlük sağlamıştır. Şal normal şekilde bağlanmış ve üzerine boncuklu alın kısmında biten bir taç takılmıştır. Böylece hem pratik bir şal bağlanmış hemde zarif bir görünüm olmuştur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.