Tesettür Ve Blog

Pembe Mutfak Dekorasyonu

Pembe Mutfak Dekorasyonu

Kadınların en çok vaktini harcadığı mutfaklar, onların zevkine göre dekore edilmesi gerekir. Çünkü bir kadın mutfağında kendini ne kadar rahat hissederse o kadar lezzetli yiyecekler pişirir. Bu yüzden mutfak dekoru mutlaka kadınların istediği renklere göre dizayn edilmesi gerekir. Renkler konusunda zorlananlara yönelik bugün sizlere pembe mutfak dekorasyonu ile ilgili bilgiler sunacağız.

Pembe Mutfak Dekorasyonu

Pembe mutfak demek çizgi filmlerde ki gibi baştan aşağıya şeker pembesi olması anlamına gelmiyor. Bu şekilde bir mutfak oluşturmak istesenizde zamanla sıkılabilirsiniz bu yüzden pembe rengi mutlaka eşit şekilde kullanmanız gerekiyor. Örneğin perde ve mutfak dolaplarında kullanacağınız pembe sizi fazlası ile mutlu edecektir.

Pembe mutfak dekorasyonu, özellikle son yıllarda bayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Mutfak dolapları, perdeler, halı ve pembe mutfak eşyaları aklınıza ne gelirse hepsinin artık her renkte üretimi olduğu için bayanları bu gelişmeler çok mutlu ediyor.

Pembe dekorasyon da ilk dikkat etmeniz gereken nokta rengin dağılımıdır. Yoğun bir pembe etkisi altında kalmak istemiyorsanız bu düzenlemeyi düzgün şekilde yapmanız gerekiyor. Örneğin pembe beyaz mutfak dolapları ve beyaz duvar boyası sizi fazlası ile mutlu edecektir. Eğer mutfak dolaplarınız farklı renk ise ve değiştirmek istiyorsanız masrafa girmeden yapışkanlı renkli folyolar ile bu sorunu çok hızlı şekilde çözebilirsiniz. Böylece sıkıldığınızda yine eski haline folyoları çıkararak dönebilirsiniz. Yapışkanlı folyolar kullanmak mutfak için en ideal çözümler arasında yer alıyor.

Pembe mutfak dekorasyonunda hiç dolaplara bulaşmadan da pembe etkisini sürdürebilirsiniz. Örneğin pembe duvar boyası ve tekstil ürünlerinde kullanacağınız pembe renk, sizin istediğiniz etkiyi oluşturacaktır. Bunun dışında pembe mutfak aksesuarları da kullanmak yine dekorasyon da yardımcı olacaktır.

Pembe Mutfak Perde Ve Halı Uyumu

Pembe mutfak dekorasyonunda pembe tekstil kullanmak size cazip bir fikir geliyorsa bunu perde, mutfak peçeteleri ve halı gibi ürünlerde sağlayabilirsiniz. Örneğin pembe mutfak perdesi ile pembe desenli halı kullanabilirsiniz. Eğer mutfak dolaplarınız pembe ve beyaz renkte ise duvar rengini beyaz yaparak perdede beyaz üzerine pembe çiçekli deseni tercih edebilirsiniz. Tam tersi de yine uyumlu bir seçim olacaktır.

Şeker Pembe Mutfak Dolapları

Şeker pembesi mutfak dolapları modelleri son dönemlerde yine çok tercih edilen modeller arasında. Özelikle yine evlenenlerin bu tercihi, onların pembeye verdikleri değeri gösteriyor. Sadece bu ton değil elbette pudra pembesi mutfak dolapları da yine tercih edilen renkler arasında yer alıyor.

Şeker pembesi tonunda seçilen mutfak dolaplarının yoğun renk geçişini yumuşatmak için dekorasyon da mutlaka açık renklere başvurulması gerekir. Örneğin beyaz, krem ve metalik gri bu renk için yumuşatıcı görevi görecektir.

Pembenin canlı rengini canlı çiçekler ile de yumuşatabilirsiniz. Mutfağınızda kullanacağınız canlı çiçekler hem ortama ferah bir hava katacaktır hemde pembenin güzelliğine güzellik katacaktır.

Pembe Mutfak Dekorasyonu Resim Galerisi

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.