Tesettür Ve Blog

Gri Kombinleri Tesettür Giyim

Gri Kombinleri Tesettür Giyim

Siyahın alt tonu olan gri renk; çok fazla renk ile kombinlendiği için bayanların vazgeçemediği renkler arasında yer alır. Hem spor giyime hemde ofis modasına her anlamda ayak uyduran gri, netliği ve sade duruşu ile hoş kombinler oluşturuyor. Özelikle kışın daha çok kullanılan nötr renklerden olan ve renkli parçaların tamamlayıcısı olan gri renk, bütün kıyafetlere ayrı bir hava katıyor. Bugün sizlere gri renkle uyumlu olan renkler hakkında bilgiler sunacağız.

Gri Renk Nasıl Kullanılmalı?

Gri renk sıcak renkler ile kombin yapıldığında; o renklerin havasını alır ve renk kargaşasının önüne geçer. Özellikle kombinlerde üçüncü renk olarak kullanıldığında tüm kombine ayrı bir hava katar. Günlük hayatta çok tercih ettiğimiz gri renk, nötr renkler içinde olduğundan dolayı bu özelliğinden iyi şekilde faydalanılması gerekiyor. Örneğin sarı ve yeşil ile oluşturulan bir kombinde gri renkli bir şal veya aksesur kullanılabilir.

Gri renk ofis stilinde ise genelde ceketlerde kullanılıyor. Ofis stilinin en önemli unsuru klasik giyim olduğu için ceket içine giyilecek olan düz renkli bluz ve altına giyilecek düz renkli bir etek farklı bir hava oluşturacaktır. Daha spor giyim için ise blazer gri ceket içine giyeceğiniz beyaz bluz ve altına giyeceğiniz kot bir etek sizi spor fakat şık bir görüntüye götürecektir.

Sonbahar ve kış aylarının en favori parçalarından olan hırkalar, gri renk ile harmanlandığında daha güzel duruyor. Bej veya beyaz ile birlikte kullanarak ister ofiste isterseniz günlük olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca renkli parçaların ton yükünü hafifletmek için de yine gri rengin metalik özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Abiyelerde gri renk pek kullanılmaz kullanılan abiye modelleri var tabiki onlarında sayısı az. Eğer abiyede gri renk kullanılacak ise mutlaka yardımcı renk daha kullanılmaktadır. Gri renkli abiyelerde daha çok grinin parlak tonları kullanılmaktadır.

Gri İle Uyumlu Renkler Nelerdir?

Gri tonu gereği bütün renkler ile birlikte kombin edilebilir. Fakat en yakışan renkler sorulursa bunlar pembe, bordo, mor ( mor renk Kombinleri için tıklayın.) kırmızı, mavi, petrol mavisi (petrol mavisi renk kombinleri için tıklayın.) yeşil ve hardal rengi gibi canlı renklerdir. Soğuk renklerde ise zaten siyah beyaz kalır ve bu renklerde gayet hoş bir gri kombinleri oluşturulur.

Gri ile kombin yapıldığında üç rengin birlikte kullanılması herhangi bir görüntü bozukluğu oluşturmaz. Çünkü gri zaten tamamlayıcı bir renktir ve iki uyumlu renkten sonra rahatlık ile kombinlenebilir. Yalnızca kullanılacak iki renkte birbiri ile uyumlu olması gerekir. Örneğin patlıcan moru pardesü ile yaprak yeşili eşarbın kombininde gri renkli aksesuarların kullanılması yanlış bir renk seçimi olacaktır.

Gri renk siyah gibi her renge uyum sağladığı için tesettür giyim parçalarında da çok fazla kullanılmaktadır. Özellikle kış soğuğunda gri ile yapılan sıcak kombinler, hem şık olmanızı hemde kışı üşümeden geçirmenizi sağlıyor.

Gri Renkli Kombinler Resim Galerisi Tıklayın

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.