Tesettür Ve Blog

Fuşya Koltuk Kombinleri

Fuşya Koltuk Kombinleri

Belkide pembenin en güzel tonlarından olan ve kadınların bir çok sevdiği fuşya rengi; kendisi kadar eve sağladığı uyumda merak konusu oluyor. Bugün sizlere o çok sevdiğimiz ve evinizde eksik etmediğimiz fuşya rengin hakim olduğu fuşya koltuk kombinleri, ayrıca fuşya koltuk takımına perde, fuşya koltuk takımı modelleri gibi alt başlıklarla bilgiler sunacağız. Dilerseniz şimdi ilk başlığımız ile başlayalım.

Fuşya Koltuk Kombinleri

Fuşya rengini kırmızı + pembe + çok az  beyaz renklerin karışımı oluşturduğu için bu renk sıklıkla her alanda kullanılır. Özellikle son yıllarda ev dekorasyonunda renkli eşyaların kullanımı ile daha da popüler hale gelen fuşya koltuk kombinleri salon veya oturma odalarının vazgeçilmez eşyası oluyor. Özellikle klasik ev dekorasyonundan sıkılanlar için modern bir renk olan ve diğer eşyaların tamamlayıcısı olarak kullanılan fuşya odanıza çok değişik hava katacaktır.

Fuşya kirlentler solgun olan koltuk renklerine estetik bir hava katarken aynı zamanda uyumlu olduğu renkler ile odanın daha canlı hale gelmesini sağlayacaktır. Fuşya koltuk takımına perde alırken de yine koltuk kombinlerinden yararlanılacağı için modern ve canlı bir görüntü olması kaçınılmaz olacaktır.  Fuşya koltuk takımı için en güzel kirlent renkleri desenli modeller veya limon, pembe, mor, hardal sarısı, siyah, altın rengi ve füme olacağı için bu şekilde desenli veya tek renk kirlentler tercih edilebilir. Aynı şekilde bu renklerde olan koltukları fuşya kirlentler ile canlandırabilirsiniz.

Fuşya Koltuk Takımına Perde Seçimi

Fuşya renk koltuk takımı modelleri son yıllarda çok tercih edildiği için perde seçimi konusunda renk sıkıntısı oluyor.  Fakat bu sıkıntı sadece tona ton renk isteyen kişilerden kaynaklı olduğu için koltuk renginde perde bulmak bir hayli zor oluyor. Seçilecek perde illaki koltuğun tonunda olmak zorunda değil yardımcı renkler ile de yine dekorasyon kolaylıkla sağlanabilir. Fuşya koltuk takımına perde seçimi için en güzel renkler ise; limon sarısı, turkuaz, pudra rengi, ten rengi, krem, somon, dore, gri ve füme renkleri olacaktır.

Fuşya Koltuk Takımı Dekorasyonu

Koltuk takımı rengi dekorasyonu etkileyen en önemli öğelerden biridir. Bu yüzden genel olarak dekorasyon yapılırken ilk olarak koltuk rengi ile başlanır. Koltukların rengine uyum sağlayan eşyalar ile istenilen sonuca ulaşılırken aynı zamanda odanın duvar rengi veya parke renkleri de çok olmasa da yine dekorasyonu etkiler.  Fuşya koltuk şalı veya fuşya koltuk kumaşı ileistediğiniz değişikleri yapabilirsiniz. Eğer bu renk koltukda değilde halı veya perdelerde ise yine yukarıda yazdığımız yakışan renkler ile koltuk rengini belirleyebilirsiniz.

Fuşya Koltuk Takımı Modelleri

Fuşya koltuk dekorasyonu içinkoltukların kurmaşını istiyorsanız değiştirebilirsiniz. Bu size koltuk takımı değiştirmekten çok daha ucuza malolacaktır. Fakat koltuğun modelini beğenmiyorsanız; fuşya koltuk takımı modellerini inceleyerek yeni sezon modelleri tercih edebilirsiniz. Çünkü son yıllarda renkli şekilde çıkan ve son derece evin atmosferini etkileyen renk ve modelde koltuk takımları çok rağbet görüyor. Aşağıda sizin için oluşturduğumuz fuşya koltuk takımları veya resimlerini galeriden bolca bulabilirsiniz.

Fuşya Koltuk Kombinleri Resim Galerisi

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.