Tesettür Ve Blog

En Güzel Şal Renkleri

En Güzel Şal Renkleri

En güzel şal modelleri veya en güzel şal renkleri her kapalı bayanın merak ettiği konular arasında yer alır. Özellikle yeni kapanmış olan ve nerden başlayacağını bilmeyenler hemen bir arayış içine girerler ve bir çok fikir ile karşılaşırlar. Zaten fikirlerin amacı size uygun olanı bulmak olduğu için, sizlerde kolay şekilde aradığınız fikirleri bulmuş olacaksınız. Bizlerde en güzel şal renkleri ile ilgili bir yazı hazırlayarak sizin daha iyi şekilde renk seçmenize yardımcı olmaya çalışacağız.

En Çok Tercih Edilen Şal Modelleri ve Renkleri

Her sezon iddialı şekilde farklı bir modeli ile alıcısı ile buluşan şallar; pratik olması ve farklı modellerde bağlanıyor olması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. En çok tercih edilen şal modellerine bakıldığında günlük kullanımda genelde saç üzerine oturtulan şalın iki ucunun arkada bağlanması ile klasik şal bağlama denilen modelin tercih edildiğini görüyoruz. (Şal nasıl bağlanır ve püf noktaları nelerdir öğrenmek için tıklayın). Özel günlerde şal bağlama için en çok tercih edilen model ise şalın üst kısmına yapılan drape görünümlü modeller oluyor.

En çok tercih edilen şal modellerinin yanı sıra en çok tercih edilen şal renkleri de oluyor. Tabi ki herkesin zevki farklı olduğu için toplumda en çok tercih edilen şal renkleri kapalı genç kızlar daha çok lila, pembe, buz mavi, bebek mavisi gibi açık renkleri beğenirken orta yaş ve üzerine olan kapalı bayanlar siyah, kahverenginin her tonu, beyaz, su yeşili ve asker yeşili gibi tonları tercih etmektedir.

En çok tercih edilen renkler bu şekilde olsa da siyahın asaletinden kimse kaçamıyor. Özellikle her türlü giyim şekline uyum sağlayan ve tüm renkler ile yakışan siyah rengi; büyük küçük herkes severek kullanıyor. Zaten en güzel şal renkleri herkesin zevkine göre farklık göstereceği için yukarıda sadece toplumun büyük kısmının hangi rengi daha çok tercih ettiği bilgisi verilmiştir.

En Güzel Şal Renkleri Nelerdir?

Her sezon farklı renkler moda olduğu için; kişinin kendine en çok yakışan rengi tercih etmesi uygun olacaktır. Çünkü örneğin esmer tenlilere yakışan renk tonu beyaz tenli bir bayana yakışmayabilir. Bu yüzden herkes kendi vücut rengine en çok yakışan renkleri tercih etmelidir.

En güzel şal renklerine gelirsek bunun için en ideal ve iddialı renk hiç şüphesiz siyah olacaktır. Siyahtan sonra ise sırası ile yine krem, lila, asker yeşili, gök mavisi, saks mavisi, pudra,  füme ve yosun yeşili olacaktır. Bu durum yaş faktörü ile de alakalıdır. Çünkü daha genç kesim daha canlı ve enerjik renklere yönelirken orta yaş ve üzeri kapalı bayanlar daha sakin renkleri tercih ediyor.  Tabi bu durum herkesin zevkine göre değişir. Boşuna “Zevkler ve renkler tartışılmaz” sözü söylenmemiştir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.